Street Bill grundades i slutet av 2020 med målet att skapa den största, bästa och säkraste platsen för att köpa de mest begränsade sneakers.

Vårt uppdrag var enkelt; vi ville vara den föredragna återförsäljaren för handel med de mest eftertraktade sneakers.

Varför Street Bill?

När det blev mer och mer omöjligt att få tag på ditt favoritpar sneakers i begränsad upplaga, oavsett om det var Air Jordan, New Balance eller något helt annat, var resultatet alltid detsamma. Det var därför vi ingrep. Vår mångåriga erfarenhet av att sälja och köpa sneakers har lett till bekantskaper över hela världen. Bandet med de människor som vi har handlat med sedan 2010 hade gradvis blivit så starkt att vi nu kunde förse Danmarks befolkning med praktiskt taget alla sneakers i begränsad upplaga till de absolut bästa priserna.

Vårt team gick tillbaka till 2020 och gick grundligt igenom de rådande marknadsförhållandena och kom snabbt fram till att det för den allmänna sneakerentusiasten fanns enorma oförutsägbara och direkt opålitliga nackdelar med att handla på den privata marknaden med exklusiva sneakers. Först och främst fanns det en rädsla för att bli lurad och få en falsk produkt, men också ibland långa leveranstider från säljare som inte gjorde det minsta för att hjälpa sina kunder.

Vi eliminerar alla nackdelar

Genom att införa Street Bill försvann alla dessa nackdelar. Nu kan alla sneakerentusiaster säkert och enkelt köpa sina favoritskor utan att bli lurade eller behöva vänta i flera månader på sina varor. På Street Bill kontrollerar vi noggrant alla produkter innan de skickas ut till slutkonsumenten och erbjuder dessutom de mest fördelaktiga fraktlösningarna, så du kan luta dig tillbaka i vetskap om att du kommer att få din beställning blixtsnabbt.

Både fysiskt och online

Street Bill finns främst online, men vi har också en fysisk butik i Aarhus, Danmark. I vår fysiska butik finns en mängd färgglada sneakers från webbplatsen. Butiken kännetecknas av att den är så annorlunda och har så mycket kant jämfört med alla andra butiker i Danmark. I butiken kan du komma ner och prova en viss sneaker för att vara säker på storleken och sedan beställa om du vill.