Priser

På Street Bill förbehåller vi oss rätten att korrigera de angivna priserna när det är lämpligt och utan föregående samtycke.

Betalning

Det är möjligt att betala med kreditkort på webbplatsen. Dessa betalningar behandlas av tredje part och Street Bill har därför aldrig tillgång till kortuppgifter eller liknande.

När du betalar med kreditkort dras pengarna inte förrän din beställning har skickats från vårt lager. Vid förhandsbeställningar kan dock reserverade belopp dras av innan din beställning skickas. Detta beror på tekniska orsaker som gör att bokningarna vanligtvis bara varar en vecka.

De flesta av våra produkter säljs enligt systemet för moms på begagnade varor, vilket är anledningen till att momsbeloppet inte visas på orderbekräftelsen.

Leverans

Vi har ett nära samarbete med och använder DHL, som är den mest effektiva transportören för utlandsförsändelser. Så snart din beställning har skickats får du ett spårningsnummer. Vi skickar alltid försändelser i oförpackat skick, så du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning.

Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar från det att paketet anländer till DHL. 

Alla beställningar som består av produkter från lagret skickas samma dag som beställningen görs. Det finns dock särskilda undantag.

Observera återigen att produkter som är markerade med "()" är förhandsbeställningar och att leveranstiden ovan därför inte är densamma. Läs mer här om förhandsbeställningar

Returnering och ångerrätt

Som konsument av Street Bill har du 14 dagars ångerrätt. Tidsfristen löper ut 14 dagar efter den dag då du fick din beställning.

Om du vill utöva din rätt till retur eller byte måste du särskilt meddela oss via e-post: info@street-bill.com och tydligt ange att du vill utöva din ångerrätt.

Du kan inte häva ditt köp genom att helt enkelt vägra ta emot paketet utan att meddela oss.

När du returnerar måste du undvika onödiga förseningar och returnera paketet inom 7 dagar efter att du har meddelat oss att du ångrar ditt köp. Dessutom debiteras köparen de kostnader som är förknippade med returen. Köparen är också ansvarig för att paketet anländer säkert. Detta inkluderar allt från att varan har gått sönder, stulits eller på annat sätt gått förlorad under transporten till oss.

Street Bill rekommenderar att produkterna skickas tillbaka med spårning, så att man kan spåra dem ända fram till leveransen.

Varans skick vid återlämning

Du som köpare ansvarar för eventuell värdeminskning som beror på annan hantering än den som är nödvändig för att fastställa föremålets art, egenskaper och funktion. Med andra ord är det okej att prova varan, men du får inte använda den i praktiken.

Om varan tas i bruk och därmed strider mot ovanstående kommer vi att märka varan som begagnad och du kan därför bara få tillbaka en bråkdel eller ingenting av inköpspriset. Om vi får in saknade tillbehör, t.ex. skokartong, extra skosnören eller andra föremål, kallas detta också för värdeminskning.

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du full återbetalning minus fraktkostnader. Om det finns en avskrivning som du är ansvarig för kommer den att dras av från inköpspriset.

Om du ångrar köpet måste varorna skickas till:

STREET BILL ApS

THORVALDSENSGADE 33A

8000 AARHUS C

DANMARK

Det är mycket viktigt att du bifogar ett papper till din beställning med ditt namn och beställningsnummer.

Vi tar ENDAST emot paket med porto.

Rätt till reklamation och villkor vid köpet

Eftersom Street Bill säljer mycket unika föremål som inte finns på den allmänna marknaden och som är i olika skick på grund av lagring, ålder och andra faktorer, kan hållbarheten hos dessa föremål inte garanteras. Street Bill anger därför årtalet för varje modell och vår subjektiva bedömning av dess skick. På så sätt kan köparen själv bedöma om produkten uppfyller hans eller hennes förväntningar på hållbarhet.

Street Bill strävar naturligtvis efter att endast handla med funktionella produkter. Detta innebär att även om ingen garanti ges efter användning av produkterna, tar vi ansvar för produkter som är under ångerfristen och inte används, eftersom vi själva kontrollerar dem innan de skickas.

Integritetspolicy

För att göra ett köp på webbplatsen behöver vi följande information:

Namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Denna information registreras endast för att kunna leverera varorna till dig. Personuppgifterna registreras endast hos oss och lämnas inte vidare.

Du har alltid rätt att invända mot registreringen av denna information. Dessutom har du rätt att kontrollera vilken information som registrerats om dig. Du har dessa rättigheter som en del av lagen om personuppgifter och förfrågningar i detta avseende ska ställas till: info@street-bill.com

Klagomål och tvister

Om du vill klaga på ditt köp kan du skicka din förfrågan till: info@street-bill.com.

Registrering av Street Bill Club

När du går med i Street Bill Club, via en flyout, popup, köp eller via tävlingar, väljer du att få e-post med följande innehåll: nyheter, erbjudanden, tävlingar, när produkter återkommer i lager och annat säljinriktat innehåll från Street Bill, anpassat efter dina intressen. Du kan när som helst avregistrera dig från Street Bill Club e-postmeddelanden längst ner i våra e-postmeddelanden.