På Street Bill anser vi att det är viktigt att följa en uppsättning kärnvärden, ha en mission och en vision som signalerar vart verksamheten är på väg över tid. Som anställd eller affärspartner är det viktigt att du kan relatera till samma värderingar så att du känner dig motiverad att förbättra verksamheten.

 

Mission

Anledningen till att Street Bill grundades tillbaka i 2020 var enkel. De befintliga marknadsförhållandena inom handel med sällsynta och exklusiva sneakers hade blivit lönsamma för bedragare, vilket gjorde den privata handeln problematisk.

mission

Vårt mål har därför varit att göra det enklare att handla exklusiva sneakers från populära märken som Nike, Adidas, New Balance och Air Jordan, vilket har lett till uppdraget:

"Det ska vara säkrare att handla med exklusiva sneakers och ge alla sneakerintresserade en unik upplevelse."

Vi värdesätter service mycket högt, som en extra del av vår mission, det gör vi för att personifiera vår verksamhet och göra köpupplevelsen minnesvärd.

 

Vision

Eftersom Street Bill arbetar på en marknad som ständigt förändras kan det vara svårt att hitta ett fotfäste. Utifrån våra värden har vi som företag beslutat att kontinuerligt fokusera på att vara innovativa, så att vi kan optimera den totala upplevelsen av att handla hos oss.

Med dessa element i åtanke har vi kommit fram till vår vision:

"Vi vill vara den mest föredragna sneakerbutiken i hela Skandinavien, och det kommer vi att bli genom att lyssna på våra kunder och fokusera på innovativa funktioner."

Vår vision präglas av ett konstant fokus på att vara innovativ i sitt tillvägagångssätt, både när det gäller vårt material på sociala medier, men också de lösningar vi kan erbjuda tekniskt på hemsidan, samt i butiken.

 

Värden

Generellt består våra värden av följande:

  • Ett grönare skifte.
  • Fokus på innovation.
  • Kundfokus.
  • Teamarbete & förtroende.

Grön omställning

Det är ingen hemlighet att textil- och skobranschen båda ger upphov till mycket CO2. Särskilt under den senaste tiden, där snabbmodetrender har dominerat, tenderar man att ofta köpa nytt till garderoben. Som företag kan vi inte påverka trender, men vi kan däremot fokusera på vad vi själva kan göra för en grönare värld. Hos Street Bill använder vi återvinningsbart inläggspapper och kartonger för frakt eftersom vi tror att det är här vi kan bidra mest till det gröna skiftet.

Fokus på innovation

Vårt ständiga fokus på innovation är en av kärnvärdena för företaget, eftersom industrin för sällsynta sneakers kräver ett dedikerat fokus på både innovation och anpassning. Det handlar om allt från att vara en del av de nyaste sociala medierna till tekniska lösningar som gör det lättare att hitta rätt storlek på hemsidan.

Kundfokus

Vi tror att sättet vi skiljer oss från våra konkurrenter är genom service. Därför har vi konstant fokus på att möta kunden på ögonhöjd för att visa öppenhet samt skapa en köpupplevelse som är svår att glömma.

Teamarbete & förtroende

Teamet bakom Street Bill består av anställda som alla trivs i team där kommunikation är nyckeln till framgång. Eftersom vi alla samarbetar bra har vi också lätt för att visa varandra förtroende när det kommer till att dela ansvarsområden.