Det stora sortimentet

På Street Bill har vi ett riktigt brett sortiment, vilket gör det svårt att ha allt på lager. Därför erbjuder vi en exceptionell tjänst i form av förhandsbeställningar. Detta innebär att våra kunder kan beställa färgade och begränsade sneakers som vi sedan köper in från en av våra många leverantörer. Leveranstiderna för förhandsbeställningar varierar, men i 95 % av fallen levereras beställningar som är föremål för förhandsbeställning inom en vecka. I vissa fall kan det ta upp till 10 arbetsdagar att skicka.

Nyckeln till konceptet

Nyckeln till konceptet är naturligtvis att skorna skickas till vår butik för att kontrolleras noggrant innan de skickas till slutkonsumenten. Som en del av våra kärnvärden är det oerhört viktigt att kontrollera skorna för eventuella defekter och äkthet så att ingen kund blir lurad eller får en olycklig upplevelse.

I mycket sällsynta fall kan Street Bill tvingas avbryta en förhandsbeställning om våra leverantörer har varit tvungna att meddela att det är slutsålt eller om en oförutsägbar prishöjning inträffar.

Om du har några andra frågor om denna tjänst, vänligen kontakta: info@street-bill.com. Du kan också skriva till oss via chatten i det nedre vänstra hörnet, vi svarar vanligtvis inom några minuter.